Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 250 g Greek yoghurt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Cakes
- 100 g dried chickpeas
- 400 g sweet potatoes, cut in pieces
- 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g rolled oats
- 10 g soy sauce
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch dried chilli flakes
- 100 g fresh baby spinach
- 4 - 6 Tbsp coconut oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Chickpea Gratin
1h
Vegetable Stroganoff
30 min
Carrot and Peanut Bake
55min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min