Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 250 g Greek yoghurt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Cakes
- 100 g dried chickpeas
- 400 g sweet potatoes, cut in pieces
- 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g rolled oats
- 10 g soy sauce
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch dried chilli flakes
- 100 g fresh baby spinach
- 4 - 6 Tbsp coconut oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1u.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Pea and Courgette Tarts
1u.
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Quick Falafel
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1u. 10min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Vegetable Tart
1h 15min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1u. 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min