Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 250 g Greek yoghurt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Cakes
- 100 g dried chickpeas
- 400 g sweet potatoes, cut in pieces
- 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g rolled oats
- 10 g soy sauce
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch dried chilli flakes
- 100 g fresh baby spinach
- 4 - 6 Tbsp coconut oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Falafel
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Seitan Chilli
25 min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Chickpea Pancakes
20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min