Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sunflower oil
- 200 g mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)
- 1 dried bay leaf
- ½ cucumber, deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)
- 100 g spring onions, sliced (2-3 cm)
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Chickpea Gratin
1h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Vegetable Stroganoff
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min