Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sunflower oil
- 200 g mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)
- 1 dried bay leaf
- ½ cucumber, deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)
- 100 g spring onions, sliced (2-3 cm)
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
White Bean Salad
5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min