Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min