Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ripe tomatoes, quartered
- 3 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g red split lentils, rinsed and drained
- 350 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
- 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Sweet Potato Curry
30 Min