Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
of 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
of 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Tart
1h 15min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Root Vegetable Gratin
1h
Chickpea Gratin
1h
Carrot and Peanut Bake
55min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min