Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 Tbsp olive oil
- 100 g sourdough bread, toasted, torn in pieces (2-3 cm)
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter (diced 2 cm and previously frozen for 1-2 hours)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 150 g red onions, quartered
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 150 g kale, sliced in strips (1 cm)
- 200 g fresh baby spinach
- 100 g cooked chestnuts, peeled, crumbled
- 50 g pine nuts
- 1 lemon, thin peelings of skin and 10 g juice
- 3 garlic cloves
- 10 g unsalted butter
- 250 g button mushrooms
Assembly
- 1 medium egg, for glazing
- 1 Tbsp milk, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36.2 g
Alternatieve recepten
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Gravy
45 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min