Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
-
40
g unsalted butter, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing
of 40 g lard, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing - 150 g wholemeal flour
- 2 Tbsp water, ice cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 1 garlic clove
- 60 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 25 g olive oil
- 70 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 50 g leeks, sliced (1 cm)
- 50 g grated mozzarella
- 10 cherry tomatoes, halved
- 120 g soy cream
- 2 large eggs
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg, or to taste
- ¼ tsp dried oregano
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Courgette Tarts
1h
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Vegetable pasta sauce
40 min
Pea Quiche
1h
Chickpea Gratin
1h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min