Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
-
40
g unsalted butter, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing
of 40 g lard, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing - 150 g wholemeal flour
- 2 Tbsp water, ice cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 1 garlic clove
- 60 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 25 g olive oil
- 70 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 50 g leeks, sliced (1 cm)
- 50 g grated mozzarella
- 10 cherry tomatoes, halved
- 120 g soy cream
- 2 large eggs
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg, or to taste
- ¼ tsp dried oregano
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Minestrone
45min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Vegetable Tart
1h 15min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min