Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cheddar cheese, reduced fat, cut in pieces (2 cm)
- 1 slice wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 900 g water
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 1 cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)
- 230 g macaroni pasta
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 600 g skimmed milk
- 2 pinches ground cayenne pepper (optional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 tomatoes, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1668 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Vegetable pasta sauce
40min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Marmite® and Cheese Muffins
45 min