Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cheddar cheese, reduced fat, cut in pieces (2 cm)
- 1 slice wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 900 g water
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 1 cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)
- 230 g macaroni pasta
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 600 g skimmed milk
- 2 pinches ground cayenne pepper (optional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 tomatoes, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1668 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Tuna Pasta Bake
1h
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2hod. 45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Cauliflower Cheese
50min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Parmentier
1h 10min