Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cheddar cheese, reduced fat, cut in pieces (2 cm)
- 1 slice wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 900 g water
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 1 cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)
- 230 g macaroni pasta
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 600 g skimmed milk
- 2 pinches ground cayenne pepper (optional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 tomatoes, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1668 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min