Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumb Topping
- 2 slices wholemeal bread, cut in pieces (approx. 90 g)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 75 g grated mozzarella
Gnocchi
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 shallots, halved (approx. 100 g)
- 10 g olive oil
- 750 g passata
- 1 ½ Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp caster sugar
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh spinach
- water, for cooking
- 1000 g gnocchi
- 75 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 dk
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Creamy Pea Pasta
25min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1sa 30 dk
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk
Butternut Squash Macaroni Cheese
1sa 15 dk