Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumb Topping
- 2 slices wholemeal bread, cut in pieces (approx. 90 g)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 75 g grated mozzarella
Gnocchi
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 shallots, halved (approx. 100 g)
- 10 g olive oil
- 750 g passata
- 1 ½ Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp caster sugar
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh spinach
- water, for cooking
- 1000 g gnocchi
- 75 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nacho Gratin
1 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min