Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumb Topping
- 2 slices wholemeal bread, cut in pieces (approx. 90 g)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 75 g grated mozzarella
Gnocchi
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 shallots, halved (approx. 100 g)
- 10 g olive oil
- 750 g passata
- 1 ½ Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp caster sugar
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh spinach
- water, for cooking
- 1000 g gnocchi
- 75 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Nacho Gratin
1hod.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1hod. 30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min