Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1863 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Lentil moussaka
2h 20min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.