Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1863 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Lentil moussaka
2hod. 20min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Lentil Moussaka
2hod. 20min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min