Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, crust removed, cut in pieces (3 cm)
- 50 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 550 g aubergines, cut into slices (1 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 500 g whole milk
- 40 g spelt flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1863 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Vegetarian Chilli
35min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil moussaka
2u. 20min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h