Compatibele versies
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limoncello Sorbet
- 200 g caster sugar
- 425 g water
- 115 g limoncello (vegan)
- 170 g lemon juice
Lasagne
- 350 g aubergine, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 1000 g passata
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp caster sugar
- 180 g extra virgin olive oil
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 g soya milk (unsweetened)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy-free spread
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3907 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 113 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1323 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Shakshuka
50min
Lentil Moussaka
3h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h