Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Cheddar cheese, diced (1-2 cm)
- fresh coriander (approx. 10 g)
- 2 aubergines, large (approx. 800 g)
- 20 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, to taste
- 275 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 120 g quinoa, rinsed
- 100 g tinned kidney beans, drained
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chickpea Pancakes
20min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min.