Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Lentil Moussaka
3h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min