Moroccan Chickpea and Halloumi Pie

Moroccan Chickpea and Halloumi Pie

4.5 43 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
6 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    10 g
  • ras el hanout
    1 tsp
  • harissa
    1 tsp
  • passata
    200 g
  • roasted red peppers, preserved drained, cut in strips (1 cm)
    360 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • halloumi cheese diced (1.5 cm)
    175 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped
    5 g
  • olive oil spray
  • filo pastry sheets
    5

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 980 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 1307 kJ / 311 kcal
Vetten 12 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...