Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1307 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35 min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil Moussaka
3u. 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min