Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, Mint and Spinach Layer
- 1500 g whole milk
- 40 g malt vinegar, white
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves, plus extra for garnishing
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch fine sea salt
Courgette, Garlic and Pea Layer
- 1 garlic clove
- 500 g courgettes, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan Béchamel
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut in cubes (3 cm)
- 500 g whole milk
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, softened
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3844 kJ / 915 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 81.45 g
- Vetten
- 47.7 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lentil Moussaka
2h 20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min