Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, Mint and Spinach Layer
- 1500 g whole milk
- 40 g malt vinegar, white
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves, plus extra for garnishing
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch fine sea salt
Courgette, Garlic and Pea Layer
- 1 garlic clove
- 500 g courgettes, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan Béchamel
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut in cubes (3 cm)
- 500 g whole milk
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, softened
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3844 kJ / 915 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 81.45 g
- Vetten
- 47.7 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.