Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (optioneel)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1u.
Quinoa Broth
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1u.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1u. 30min
Curried Cake with Coriander Chutney
1 Std. 10 Min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1u. 35min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1u. 20min