Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (optioneel)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and White Bean Stew
50 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Polenta Cake
1h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Spelt and Buckwheat Bread
1sa 55 dk
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Ras el Hanout
15 Min