Mediterranean Pearl Barley Risotto
TM6 TM5

Mediterranean Pearl Barley Risotto

3.3 ( 45 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 70 g shallots (2-3 shallots)
  • 30 g olive oil
  • 250 g pearl barley medium, rinsed and drained
  • 100 g dry white wine vegan
  • 750 g water hot
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan, crumbled
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • ¾ tsp dried thyme (optioneel)
  • 40 g pine nuts
  • 400 g courgettes sliced (5 mm)
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)
  • 60 g almond butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
517 kcal / 2159 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
52 g
Vezels
8.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten