Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Vegetable Stroganoff
30 min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min