Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min