Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 17.2 g
Alternatieve recepten
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Quinoa Broth
35 min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Minestrone
45min
Creamy Courgette Soup
25 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuscan Bean Soup
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Red Lentil Soup
40min