Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 17.2 g
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Red Lentil Soup
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Asparagus Risotto
45min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Tuscan Bean Soup
50min
Courgette and Feta Risotto
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min