Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 17.2 g
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min