Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
5
g fresh coriander (small handful)
of 5 g fresh flat-leaf parsley (small handful) -
40
g shallots
of 40 g onion - 250 g fresh salmon fillets, diced (3 cm)
- 2 limes, juice only (approx. 35 g)
- 60 g olive oil
- 1 Tbsp pickled capers, drained (15 g) (optional)
- ¼ tsp salt, adjust to taste
- 4 pinches ground black pepper, adjust to taste
- 100 g salad leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 godz. 15 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Salmon Tartare
10 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Salmon tartare
10 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Bloody Mary Soup
25min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.