Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in halves
of 2 tsp pickled jalapeño chillies, drained - 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 20 g red onion
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches smoked paprika
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp avocado oil
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless, boneless, cut in pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cubed (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 dk
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Asian Vinaigrette
5 dk
Raspberry and Basil Sangria
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Guacamole
5 dk
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Tuna Poke Nachos
30 dk
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min