Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in halves
of 2 tsp pickled jalapeño chillies, drained - 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 20 g red onion
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches smoked paprika
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp avocado oil
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless, boneless, cut in pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cubed (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Guacamole
5 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Steak au Poivre
20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 dk
Houmous
13 Std. 30 Min