Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 500 g water
- 4 large eggs
- 200 g bread, diced (1.5 cm)
- 3 Tbsp olive oil
- 560 g cos lettuce, cut in strips
Dressing
- 240 g olive oil
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 60 g anchovy fillets, in oil, drained
- 2 tsp mustard
- 3 Tbsp lime juice
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
- 70 g water
- Voeding
- per 6 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Mojito
5min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Caesar Salad Dressing
5min
Tzatziki
20 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h