Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 500 g water
- 4 large eggs
- 200 g bread, diced (1.5 cm)
- 3 Tbsp olive oil
- 560 g cos lettuce, cut in strips
Dressing
- 240 g olive oil
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 60 g anchovy fillets, in oil, drained
- 2 tsp mustard
- 3 Tbsp lime juice
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
- 70 g water
- Voeding
- per 6 portion
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Caesar Salad Dressing
5 min
Tzatziki
20 min
Guacamole
5 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Halloumi Salad
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min