Dairy-free Seafood Risotto
TM6 TM5 TM31

Dairy-free Seafood Risotto

4.2 ( 9 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions quartered
  • 40 g olive oil
  • 40 g coconut oil
  • 200 g raw squid rings
    of whole baby squid cleaned, cut in pieces
  • 200 g fresh octopus cleaned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 - 2 pinches saffron threads to taste
  • 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 200 g fresh mussels cleaned, debearded
    of cockles
  • 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
  • 160 g tomatoes cut in pieces (3 cm)
  • 80 g dry white wine
  • 730 g water
  • 2 tsp fish stock paste
    of vegetable stock paste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
  • 1 lemon cut in wedges, for serving

Voeding
per 1 portion
Calorieën
674.7 kcal / 2823 kJ
Eiwitten
34.5 g
Vetten
23.4 g
Koolhydraten
76 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
10.9 g
Natrium
581.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten