
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
- 150 g onions quartered
- 40 g olive oil
- 40 g coconut oil
-
200
g raw squid rings
of whole baby squid cleaned, cut in pieces - 200 g fresh octopus cleaned, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches saffron threads to taste
- 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
-
200
g fresh mussels cleaned, debearded
of cockles - 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 160 g tomatoes cut in pieces (3 cm)
- 80 g dry white wine
- 730 g water
-
2
tsp fish stock paste
of vegetable stock paste - 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- 1 lemon cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 674.7 kcal / 2823 kJ
- Eiwitten
- 34.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vezels
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Natrium
- 581.6 mg