Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 650 g water
- 40 g fresh yeast, crumbled
- 1 tsp sugar
- 700 g gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting
- 80 g rapeseed oil
- 1 tsp salt
-
1
tsp citric acid
of 30 g lemon juice
Pizza Toppings
- 300 g tomato sauce
- 1 courgette, cut in slices
- 5 - 6 black olives, pitted, cut in slices
- 2 red peppers (small), cut in strips
- 3 tbsp sweetcorn kernels, canned
- 1 carrot, cut in slices or triangles
- 100 g small mozzarella balls, cut in half
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55 min
Paleo Chocolate Chip Cookies
40min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Allergen Free Overnight Oats
8u.
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min