Apparaten en accessoires
Gluten-free mini pizzas
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
10 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
0.3 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Vetten
13.1 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
54.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hands in the dough!
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Allergen Free Granola Cups
1u. 5min
Blood Orange Margarita
15min
Steamed Banana Muffins
30min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Light blue coloured eggs
Geen beoordelingen
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Lasagna rolls
1u.
Garden Green Crêpes
1u. 15min