Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 70 g white rice
- 250 g water
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp white sugar
- 250 g gluten free plain white flour, plus extra to dust (see Tips)
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 3 tbsp pizza sauce
- 100 g cheddar cheese, grated
- 50 g ham
- pineapple pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 390.6 kJ / 93.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 219.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free focaccia bread
1sa
Gluten free waffle cones
35 dk
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 dk
Gluten-Free Focaccia Bread
1sa
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3sa
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Artisan Bread
2sa 30 dk
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free tortillas
40 dk
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min