Compatibele versies
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice rub
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp mustard powder
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 1 tsp sea salt
- 4 pork rib racks (approx. 2kg)
Basting sauce
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp garlic powder
- 80 g rice wine vinegar
- 120 g brown sugar
- 100 g soy sauce
- 2 tsp cornflour
- 70 g water
- 2 tsp sesame oil
Jacket potatoes
- 4 potatoes, Sebago or other starchy potatoes, skin on
- sea salt, to season
Cheesy coleslaw
- 300 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 300 g red cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube
- 50 g red onion (approx. ½ onion)
- 180 g carrot, trimmed and peeled
- 120 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh chives, plus extra to serve
- 200 g mayonnaise (see Tip)
- 60 g apple cider vinegar
- sour cream, to serve
- ground black pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Eiwitten
- 112.5 g
- Koolhydraten
- 90.2 g
- Vetten
- 134.3 g
- Verzadigd vet
- 40.6 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 2866.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Chinese-style chicken
25min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20 min
Traditional sausage rolls
50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Swedish meatballs and mash
50 min
Poached eggs using blade cover
30min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Lemonade scones
25min