Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.4 36 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces
    3 stalks
  • fresh turmeric peeled and cut into pieces
    40 g
  • fresh galangal peeled and cut into pieces
    50 g
  • makrut lime leaves
    10
  • vegetable oil
    50 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    10 g
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • coconut cream
    500 g
  • palm sugar
    20 g
  • coconut water
    300 g
  • fish sauce standard or vegan
    1 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    1 - 2 pinches
  • freshly squeezed lime juice
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 337.7 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 1986.8 kJ / 474.9 kcal
Vetten 38.5 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 25.7 g
Koolhydraten 29.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...