Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986.8 kJ / 474.9 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 337.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Cochinita Pibil
4h
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Fudgy chocolate cake
50min