Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
- 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 300 g coconut water
- 1 tsp fish sauce, standard or vegan
- 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986.8 kJ / 474.9 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 337.7 mg
Alternatieve recepten
Beef Rendang
1h 35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Creamy chicken curry and rice
45min
Quick chicken tikka masala
35min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Chicken laksa
30min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min