Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
TM6 TM5

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.5 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
  • 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
  • 10 makrut lime leaves
  • 50 g vegetable oil
  • 10 g Korean chilli paste (gochujang)
  • ¾ tsp ground turmeric
  • 500 g coconut cream
  • 20 g palm sugar
  • 300 g coconut water
  • 1 tsp fish sauce, standard or vegan
  • 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lime juice

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1986.8 kJ / 474.9 kcal
Eiwitten
5.7 g
Koolhydraten
29.4 g
Vetten
38.5 g
Verzadigd vet
25.7 g
Vezels
4.1 g
Natrium
337.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten