Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 344.3 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45min
Portuguese green eggs
50min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Ancho chilli bean bowl
1h
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Colcannon
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Chilli con tempeh
20min