Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
TM6 TM5 TM31

Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

4.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 stalks fresh lemongrass
  • 80 g fresh turmeric, peeled
  • 100 g fresh galangal, peeled
  • 20 makrut lime leaves
  • 100 g vegetable oil
  • 20 g Korean chilli paste (gochujang)
  • 1 ½ tsp ground turmeric
  • 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
  • 600 g coconut water
  • 1000 g coconut cream
  • 40 g palm sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 pinches xanthan gum (see Tips)
  • fresh coriander, leaves only, to serve
  • fresh mint, leaves only, to serve
  • red chilli oil, to serve
  • 1 fresh lime, cut into wedges, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2122.9 kJ / 507.4 kcal
Eiwitten
9.7 g
Koolhydraten
35.2 g
Vetten
38.9 g
Verzadigd vet
25.9 g
Vezels
5.8 g
Natrium
344.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten