Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • fresh lemongrass
    6 stalks
  • fresh turmeric peeled
    80 g
  • fresh galangal peeled
    100 g
  • makrut lime leaves
    20
  • vegetable oil
    100 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    20 g
  • ground turmeric
    1 ½ tsp
  • fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
    500 g
  • coconut water
    600 g
  • coconut cream
    1000 g
  • palm sugar
    40 g
  • fish sauce
    2 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    2 pinches
  • fresh coriander leaves only, to serve
  • fresh mint leaves only, to serve
  • red chilli oil to serve
  • fresh lime cut into wedges, to serve
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 344.3 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 2122.9 kJ / 507.4 kcal
Vetten 38.9 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 25.9 g
Koolhydraten 35.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...