Creamy "Cambodian" style fish curry

4.7 44 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • jasmine rice
    250 g
  • water
    1200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger cut into pieces
    5 cm
  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces
    2 stalks
  • piece fresh turmeric
    5 cm
    2 tsp ground turmeric
  • fresh red chilli deseeded and cut into halves
    1
  • coconut milk
    800 g
  • brown sugar
    40 g
  • fish sauce
    80 g
  • makrut lime leaves bruised
    3
  • white fish fillets boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
    700 - 800 g
  • red capsicum cut into strips
    250 g
  • snow peas cut into pieces
    100 g
  • fresh coriander leaves only, to garnish
    3 sprigs
  • lime cut into wedges, to serve
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1460.9 mg
Eiwitten 34.1 g
Calorieën 2599.7 kJ / 621.4 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 19.4 g
Koolhydraten 59.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...