Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dried ancho chillies
- hot water, to soak
- 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
- 20 g tomato paste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513.3 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 609.3 mg
Alternatieve recepten
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Quick herb paste
10 dk
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Creamy miso mushroom udon
45min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 dk
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min