Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- extra virgin olive oil spray
- 100 g red onion, cut into 1 cm wedges
- 150 g red capsicum, deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)
- 110 g water
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g canned kidney beans, no-added salt, rinsed and drained
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp balsamic vinegar
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 200 g avocado, flesh only, sliced, to serve
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 22.5 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tahini smash
40min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Celery leaf gremolata
5 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
One whole cauliflower
45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Chicken laksa
30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min