Compatibele versies
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 485.7 mg
Alternatieve recepten
Woodys "no butter" butter chicken
40 Min
Summer dahl
35min
Chinese-style chicken
25 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min