Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet, broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles, broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas, trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045.7 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 969.5 mg
Alternatieve recepten
Beef Rendang
1h 35min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Tex-Mex Bowl
50min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Crispy Korean tofu
1h 20min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min