Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet, broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles, broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas, trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045.7 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 969.5 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min