Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g cauliflower florets
- 6 garlic cloves, unpeeled
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ tsp paprika
- 50 g tahini
- 50 g lemon juice
- 5 ice cubes
- flaked almonds, toasted, to garnish
- pomegranate arils, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.3 mg
Alternatieve recepten
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
One whole cauliflower
45 min
Warm satay bowl
1h 10min
Chicken and mango salad
35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min