Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

4.8 37 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 portions

Ingrediënten

Topping
  • extra virgin olive oil to grease
  • potatoes cut to fit through feeder tube
    500 g
  • carrots peeled and trimmed
    300 g
  • zucchini trimmed
    2
  • onion cut into halves vertically
    1
  • Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube
    100 g
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • water
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    180 g
  • fresh basil leaves to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 441.5 mg
Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1055.5 kJ / 252.3 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...