Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 500 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1604.4 kJ / 383.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 357.2 mg
Alternatieve recepten
Chinese-style chicken
25min
French onion dip
45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Poached eggs using blade cover
30min