Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 79.8 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Chinese-style chicken
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min