Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 79.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5 min
Pickled vegetables
745h
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Poached eggs using blade cover
30 min