Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
- 2 brown onions, cut into halves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
- 20 fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 623 kJ / 148.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 79.8 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1hod. 40min
Easy lamb hotpot
2h
Chinese-style chicken
25min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Tomato passata
1hod. 40min
Traditional sausage rolls
50 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min