Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate ganache filling
- 200 g dark chocolate, broken into small pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Chocolate cake
- 120 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- 3 Beurre Bosc pears, ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs, separated
- 100 g sugar
- 120 g dark chocolate, broken into small pieces
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Poached pears
- 1000 g water
- 100 g white sugar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g whipped cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3872.5 kJ / 925.5 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.6 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 32.8 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 155.8 mg
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Chinese egg noodles
1hod.
Pea and mint soup
20 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Easy marshmallows
4h 25min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.
Better banana cake
45 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Walnut and spinach pesto
5 dk
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min