Apparaten en accessoires
Pear twists on chocolate custard
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
90.9 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Vetten
34.2 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
17.2 g
Koolhydraten
54.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cauliflower Mash
Brak ocen
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Pears in orange syrup
45 min
Brown rice
50 min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Traditional minestrone
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Better banana cake
45 min