Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Provolone cheese, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 250 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1500 g water
- 1 ¼ tsp sea salt
- 300 g dried macaroni pasta
- 40 g dried porcini mushrooms, rinsed
- 2 eschalots (approx. 60 g)
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g rindless bacon rashers, diced (optional)
- 60 g plain flour
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper
- 800 g milk
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 2 slices crusty bread (approx. 90 g), torn into small pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3369.9 kJ / 805.4 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 46.7 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1061.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30min
"Marry me" chicken pasta
30min
All in one bowl bolognese
40min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Browned beef mince
20 min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Traditional sausage rolls
50min
Crunchy broccoli salad with speck
10min