Sous-vide fish with lemon and herbs

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh parsley plus extra leaves to garnish
    4 sprigs
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon
    4 slices
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 7.6 mg
Eiwitten 1.6 g
Calorieën 301.9 kJ / 72.2 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 1.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...