Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 7.6 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Cooking potatoes
45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Browned beef mince
20 min.
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Mushroom and kale risotto
55min