Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 7.6 mg
Alternatieve recepten
Steamed prawns or scallops
20 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Mashed potatoes for two
30min
Prawn Arrabbiata
30min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Lemon caper butter
10 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Simple steamed salmon
30min