Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 7.6 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30min
Pumpkin tahini smash
40min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Long-grain white rice
40min
Steamed snapper, black beans and rice
1hod. 10min
Bulghur
35 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min