Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 7.6 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Eggs Benedict and corn muffins
Keine Bewertungen
Salt-free chicken stock paste
45 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Poached eggs using blade cover
30min