Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g water
- 400 g fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)
- 20 g salted butter
- 2 tsp mirin
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp kecap manis
- 3 tsp red miso paste
- 1 pinch white pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 298.2 kJ / 71.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 344.3 mg
Alternatieve recepten
Hand Ripped Cabbage
20min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Creamy miso mushroom udon
45min
Celery leaf gremolata
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50 min.
Sautéed mushrooms (400 g)
20min