Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Chilli crunch (TM6)
30min
Poached eggs with blade cover
30min