Sous-vide asparagus with poached eggs

Sous-vide asparagus with poached eggs

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • whole eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 70 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 449.4 kJ / 107.4 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...