Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Jasmine rice
40min
White basmati rice
40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sautéed prawns
15min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Mushroom cappuccino
25 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Poached eggs with blade cover
30min