Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 70 mg
Alternatieve recepten
Sous-Vide Salmon
1óra
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5 min
Browned pork cubes
15min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed chicken strips
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25p
Sautéed mushrooms (400 g)
20min