Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 60.9 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 652.3 mg
Alternatieve recepten
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min