Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 5min
4 portions

Ingrediënten

Artichoke filling
  • fresh tarragon leaves (see Tips)
    20 g
  • artichoke hearts in oil drained
    80 g
  • ricotta
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
  • skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • red capsicums deseeded and cut into halves
    2
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • olive oil
    40 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 652.3 mg
Eiwitten 60.9 g
Calorieën 1476 kJ / 351.4 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...