Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 60.9 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 652.3 mg
Alternatieve recepten
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min