Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 60.9 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 652.3 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min