Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Poached eggs with blade cover
30min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min