Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Poached eggs with blade cover
30min