Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternatieve recepten
Pulled pork burger
5h
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Sticky sesame chicken
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Keine Bewertungen
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min