Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternatieve recepten
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Poached eggs using blade cover
30min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Sage and black garlic butter
10min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Sous vide scrambled eggs
35min
Mashed potatoes for two
30min
Poached eggs with blade cover
30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min