Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternatieve recepten
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Diane sauce
20 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Buffalo chicken wings
50min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Spaghetti carbonara
35min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min