Surf and turf with pink peppercorn sauce

Surf and turf with pink peppercorn sauce

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Pink peppercorn sauce
  • garlic clove
    1
  • eschalot cut into halves
    1
  • salted butter cut into cubes
    40 g
  • white wine
    50 g
  • tomato paste
    1 tsp
  • pink peppercorns lightly crushed (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    100 g
  • Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • egg yolks (see Tips)
    4
Surf and turf
  • water
    500 g
  • large raw prawns deveined and butterflied
    8 - 12
  • beef fillet steaks
    4
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • thick-cut chips to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 637.4 mg
Eiwitten 39.9 g
Calorieën 2982.2 kJ / 710 kcal
Vetten 51.1 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 22.9 g
Koolhydraten 20.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...