Apparaten en accessoires
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 portions
Ingrediënten
Glaze
-
pineapple juice150 g
-
orange marmalade95 g
-
soy sauce2 tsp
-
maple syrup1 tbsp
-
brandy1 tbsp
-
brown sugar50 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
star anise (optioneel)1
Ham
-
whole leg cured ham on the bone5000 g
-
whole cloves (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
5353.2 mg
Eiwitten
59 g
Calorieën
2142 kJ /
510 kcal
Vetten
25 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pineapple and orange glazed ham
2u.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48u. 20min
Crayfish pâté
4u. 45min
Coleslaw
10min
Cauliflower gratin
1u.
Duck ballotine
2u. 45min
Barbecue onions (500 g)
45min
Quince paste
4u. 10min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Ginger fluff
50min