Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Classic beef burgers
1h
Citrus seafood salad
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
Geen beoordelingen