Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30 min
Garlic prawns
25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Bubble and squeak soup
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Spiced lamb roast
29h 50min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Traditional gravy
25min