Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min