Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g chorizo sausage, cut into pieces, (approx. 1-2 cm)
- 400 g canned diced tomatoes
- 30 g pitted green olives
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 zucchinis, spiralized into noodles
- 450 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 6 - 8 fresh basil leaves, torn into pieces
- Parmesan cheese shaved, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654.1 kJ / 393.8 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1310.9 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Prawn noodle curry
10 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min