Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1315.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon niçoise salad
35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Steamed fish with green mash
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min