Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1917.8 mg
Alternatieve recepten
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Mango salmon bowl
40min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Green egg whites and ham omelette
35min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h