Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1917.8 mg
Alternatieve recepten
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Fresh fennel salad
10 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min