Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 258.5 mg
Alternatieve recepten
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Pumpkin tahini smash
40min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
One whole cauliflower
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min