Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 258.5 mg
Alternatieve recepten
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1sa 35 dk
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1h 10 min
Mango salmon bowl
40 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min