Hasselback beetroot salad with macadamia cream

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • macadamia nuts
    200 g
  • boiling water
  • water
    630 g
  • raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
    12
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • oranges segmented
    1 - 2
  • dukkah (see Tips)
    1 - 2 tbsp
  • ground black pepper to season

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 258.5 mg
Eiwitten 9.2 g
Calorieën 2320.5 kJ / 554.6 kcal
Vetten 45.1 g
Vezels 12.9 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 37.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...