Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 258.5 mg
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
One whole cauliflower
45min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min